wohoo :D

Måste bara säga en sak... JAG ÄR BÄST :D


mer om detta någon annan gång :)

Illa.

Fan det kunde gått riktigt illa! Puuuh. Emma vad det detta din magkänsla ville säga kanske ?? jaja ingen skada skedd men fan usch.

Ja vad har hänt idag då ?? joo började dagen med att ringa på en lägenhet i dalsjöfors (har inte hört nåt från den första än :S ) Sen har jag fixat en annons om att ja söker lägenhet.. sen har jag vart ute med Bamse (vovven). Hmm, När jag skulle hämta Emma från hennes jobb så Märke jag att lamporna lyste asdåligt på bilen, det blev att åka till Statoil och köpa nya lampor, sen åkte vi till Håkan så satte han i dom, va lite krånligt då det var så trångt där under huven men nu lyser det super bra :) Sen for jag och Emma till Tranemo, Håkan fick vi oxå med oss på något konstigt sätt :P hehe. Vi träffa lite folk å tjöta lite typ. Sen skulle vi smyga på någon, haha tokigt det kan bli, jaja. Sen stack vi å Hälsade på en annan vän å sen mot stan och till sist hamnade vi hemma hos Jonas, trevligt trevligt. Nu e klockan 04:40 typ och jag kom precis hem. Jag är väääldigt trött !


En sak, Varför är det en bandyklubba i mitt badrum ?? :S



PUSSOCHSMEK /SANDRA DEN BÄSTA :)

Lägenhet

Hejhopp, va nån dag sen nu , ja va har hänt ?? ganska mkt, hoppas allt e över nu!

Jag har sagt upp min lägenhet!! äntligen måste hitta en ny snart :) har vart å kollat på en men får se om jag får den (hoppas) va så bra hyra!


Sen så har jag kollat lite ang om jag ska börja plugga till våren, måste ju läsa upp gymnasiet och jag känner mig faktiskt motiverad till det nu! Blir på distans isf, tyck va du vill.


Igår var jag och Emma en sväng i Gråbo och hälsade på hennes syster + familj! Det var skoj men fan trött man va på hemväg sen :P

En bild på Bamse :D


Bamse


PUSS


RSS 2.0